پنجشنبه، 30 شهريور 1391

پرسش :

من یکی دو روز مونده به پریودم بعد از رابطه با همسرم به خاطر احتمال ورود منی بلافاصله 4 قرص ال دی و 12ساعت بعد هم4تا دیگه خوردم .میخواستم بدونم پریودم حداکثر چند روزعقب میفته؟ و اگه تا چند وقت پریود نشم باید تست بدم؟ من بار اول بود که از این قرصها استفاده می کردم.

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر میترا مولایی نژاد ، متخصص بهداشت باروری
یک هفته تا 10 روز پس از اخرین قرص ال دی معمولا پریود می شوید اگر پس از این مدت پریود نشدید. باید آزمایش خون بارداری بدهید.
pezeshkonline.ir