پنجشنبه، 30 شهريور 1391

پرسش :

من 25 ساله و متاهل هستم.با همسرم نزدیکی محافظت نشده داشتم و 12 ساعت بعدش 2تا قرص ال دی خوردم. حدود 20 ساعت بعد دوباره 2 ال دی خوردم. 3روز بعد دوباره نزدیکی داشتم و 12 ساعت بعد قرص اورژانسی خوردم و 12 ساعت بعدش یکی دیگه. الان 3روز از آن می گذره و همین طور پریودم 2 روزه که عقب افتاده .ممکنه حامله شده باشم .خیلی نگرانم.

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر میترا مولایی نژاد ، متخصص بهداشت باروری
استفاده از 2 دوره روش اورژانس در یک سیکل اشتباه بوده است.پس از یک دور مصرف قرصهای اورژانس در یک سیکل باید منتظر خونریزی باشید و در طی این مدت از یک روش پیشگیری مانند کاندوم استفاده کنید.در صورت تعویق پریود می توانید آزمایش خون بارداری بدهید .
pezeshkonline.ir