پنجشنبه، 30 شهريور 1391

پرسش :

نزدیکی با همسرم در مدت زمان 7 روز استراحت در مصرف قرص ال دی، نیاز به پیشگیری دارد یا خیر؟ با تشکر

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر میترا مولایی نژاد ، متخصص بهداشت باروری
گرچه احتمال بارداری در یک هفته باقی مانده اولین سیکل مصرف قرص بسیار کم است.ولی در اولین سیکل در 7 روز استراحت نیز بهتر است از یک روش کمکی همراه با قرص استفاده کنید ولی پس از آن در سیکل های بعدی نیازی به پیشگیری اضافه ندارید.
pezeshkonline.ir