پنجشنبه، 30 شهريور 1391

پرسش :

داروی اووسیز- لونژیل یا لونرژسترل را چگونه جهت پیشگیری از بارداری باید مصرف کرد؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر میترا مولایی نژاد ، متخصص بهداشت باروری
قرصهای پروژسترونی تنها حاوی 0.75 میلی گرم لونرژسترل که به صورت اورژانس در عرض 48 ساعت اول پس از نزدیکی مشکوک ویا پاره شدن کاندوم خورده می شود. دو عدد قرص با هم بلافاصله و یا یک قرص بلافاصله و قرص دیگر به فاصله 12 ساعت از امیزش مشکوک خورده می شود.هرچه زودتر این داروها مصرف شوند ، موثرتر خواهند بود و گرچه در بعضی از منابع بر اثر بخشی آنها تا 120 ساعت ـ 5 روز ـ پس از یک نزدیکی مشکوک تاکید شده ، بهترین زمان مصرف آنها تا 48 ساعت اول ـ2 روز ـ پس از نزدیکی مشکوک است.
pezeshkonline.ir