پنجشنبه، 30 شهريور 1391

پرسش :

آیا خوردن خرما به جای نهار مثلا در هر وعده تعداد 15 دانه خرما آن هم هر روز، موجب چاقی می شود؟ من خرما را جایگزین برنج کرده ام. ایا در لاغری موثر است؟

پاسخ :
از نظر مقدار قند و تقریبا کالری مصرفی هر 3 عدد خرما می تواند با 4 قاشق معمولی برنج جایگزین شود اما باید توجه داشته باشید که در هر وعده باید از سایر گروههای غذایی نیز استفاده کنید مثل گوشت و لبنیات پس در یک برنامه مناسب غذایی خرما را نمی توان جایگزین وعده ناهار کرد حتی اگر دارای کالری مساوی باشد. رژیم غذایی برای لاغری دارای ترکیب مشخصی از گروه های مواد غذایی است که براساس نیاز هر کس متفاوت بوده و در عین حال کالری مصرفی فرد نیز دارای اهمیت می باشد و تنها با حذف و یا تغییر یک نوع از مواد مصرفی نمی توان به نتیجه مطلوب رسید.