پنجشنبه، 30 شهريور 1391

پرسش :

آیا استفاده از قرص های لاغری، ضد اشتها و کمربندهای حرارتی بلامانع است؟

پاسخ :
از نظر علمی این قبیل قرص ها اثرات سوء بر روی سیستم اعصاب و اندامهای بدن داشته و استفاده از آنها توصیه نمی شود.هر رژیم و روشی از قبیل قرص، کمربند، تشک و سوتین که بدون پشتکار و صرف زمان مدعی کاهش وزن باشد نه تنها نتیجه مطلوب را نخواهد داشت بلکه با عوارضی همراه خواهد بود. بنابراین فقط یک رژیم مناسب و علمی که توسط متخصصین تغذیه تهیه و توصیه شود به همراه فعالیت بدنی می تواند به تدریج اشتهای شما را کنترل کرده و در کاهش وزن نیز موثر باشد.