پنجشنبه، 30 شهريور 1391

پرسش :

چرا بعد از اجرای بعضی از رژیم ها ریزش مو بوجود می‌آید و یا ابتدا وزن کاهش می یابد اما بعد ثابت می ماند؟

پاسخ :
ریزش مو، عدم کاهش وزن و مشکلاتی از این قبیل عوارض رژیم های نامناسب و غیر علمی است که مطابق با مشخصات بدن شما تنظیم نشده است. چنانچه در یک رژیم غذایی، مواد غذایی مورد نیاز بدن دریافت شود، ریزش مو و سایر عوارض حاصل نخواهد شد. بدن در مقابل رژیمهای مکرر و نا متناسب نسبت به کاهش وزن مقاومت نشان می دهد. برای مقابله با این مقاومت می بایست یک رژیم غذایی متناسب و علمی داشته باشید. اجرای موثر رژیم کاهش وزن نیاز به پشتکار، حوصله و صرف زمان دارد. لازم به ذکر است که در این قبیل رژیم های نا مناسب مقدار کاهش وزن اولیه مربوط به از دست دادن مقداری آب است که قابل برگشت نیز می باشد.