جمعه، 31 شهريور 1391

پرسش :

آیا وجود دست‌خط امام مهدی علیه السلام صحت دارد؟

پاسخ :
رواج بعضی از چیزها که اصل و اساسی ندارند و چه بسا از خرافات باشد، ایمان و اعتقاد انسان‌ها را متزلزل می‌کند. برای نمونه می‌توان به چاپ و نشر دست‌خطی از امام مهدی (عج) اشاره کرد که آیه قرآن در آن به اشتباه آمده است.
آری، هیچ دلیلی نداریم که این دست‌خط از امام عصر (عج) باشد و مضمون آن، مطلب تازه‌ای نیست، بلکه به صراحت در روایات اسلامی و در یکی از توقیعات شریف امام مهدی (عج) خطاب به شیعیان آمده است که «ما خبرهای شما را می‌دانیم و هیچ چیز از حال شما بر ما مخفی نیست».(۱)

پی‌نوشت:
۱. احتجاج، ج۲، ص۳۲۳.
منبع: پورتال جامع مهدویت