چهارشنبه، 5 مهر 1391

پرسش :

حضرت امام رضا (علیه‏ السلام) درباره فضیلت زیارت خود چه فرموده اند؟

پاسخ :
از حضرت امام رضا علیه السّلام چند روایت در این باره منقولست، امام ضمن توصیه به زیارت، از آثار و بهره ‏هاى معنوى آن سخن مى‏گوید؛ آثارى چون «شفاعت در قیامت» ، «آمرزش گناهان» «اجابت دعا»(1) نمونه‏ اى از الطاف الهى به زائران حرم رضوى است. به این روایت بنگرید:
امام به احمد بزنطى مرقوم داشتند :
«أبلغ شیعتی أن زیارتی تعدل عند الله ألف حجة؛(2) به شیعه من‏برسان که زیارت من پیش خداى تعالى برابر هزار حج مقبول و هزار عمره مقبوله است.»
«تو مرکز وُفورى‏
کِشتهاى ما از تو سبز
تو مَدار نعمتى‏
سیبستانهامان‏
سرخى چهره را
از زردىِ قبّه تو وام دارند
و گنبد تو
تنها و آخرین آشتى ما
با زر است‏
هر چند اگر
فریب زراندوزان تاریخ باشد»(3)
پی نوشت:
1) لوامع صاحبقرانی، ج‏8، ص 554 و 564.
2) کامل الزیارات، ص 306.
3) موسوى گرمارودى .
porseman.org