شنبه، 8 مهر 1391

پرسش :

آیا صحت دارد که محل استقرار حضرت ولی عصر علیه السلام در کوه رضوا است؟ این کوه کجاست؟

پاسخ :
امام زمان علیه السلام در عصر غیبت کبرا مکان خاصی ندارد. نه در کوه رضوا ساکن است و نه در جای دیگر. البته ممکن است به آن کوه، مثل بعضی جاهای دیگر رفت و آمد کند.
کوه رضوا از کوه‌های مدینه است که در نزدیکی شهر «ینبع» قرار دارد و فاصله بین آن کوه تا مدینه چهل میل است.
منبع : پورتال جامع مهدویت

نظرات کاربران