يکشنبه، 9 مهر 1391

پرسش :

راینوپلاستی یعنی چه ؟ آیا با عمل جراحی زیبائی بینی تفاوتی دارد ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر عبد الجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک
راینوپلاستی در اصل شامل دو قسمت« راینو» به معنی بینی و « پلاستی» به معنی شکل دادن و فرم دادن است . سابقه این نوع عمل به شکل غیر زیبائی به چند قرن قبل برمیگردد ولی عمل جراحی زیبائی بینی به شیوه امروزی حدود چند دهه میباشد .امروزه عبارت راینوپلاستی مترادف با عمل جراحی زیبائی بینی بکار می رود.
www.drkalantar.ir