يکشنبه، 9 مهر 1391

پرسش :

برا ی انجام جراحی زیبائی بینی به چه کسانی باید مراجعه کرد ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر عبد الجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک
دانش پزشکی و جراحی در کنار آشنائی با فیزیولوژی و آناتومی بینی بهمراه تفکر زیبائی و علم و مهارت و تخصص جراحی زیبائی، همه ستون های عمارتی را تشکیل میدهندکه سقف اعتماد طالب جراحی زیبائی بینی باید برآن بنا نهاده شود.
دانستن فیزیولوژی بینی و بیماریهای آن به تنهائی ملاکی بر دانستن جراحی زیبائی بینی نیست و ازطرفی صرف دانستن روش جراحی و تشریح استخوان و غضروف بینی نیز دردی را دوا نمی کند. باید علم و دانش ، تخصص و آموزش مدون درطول دوره جراحی پلاستیک بهم درآمیخته شود تا از طراحی تا اجرا و به ثمر رسیدن یک ایده ناب مشکلی بوجود نیاید. ازطرفی جراح باید قابلیت کافی در مهار عوارض آنی و درازمدت عمل جراحی را داشته باشد و توانایی شناسایی ذخایرغضروفی و استخوانی لازم برای بازنگری یاعمل مجدد احتمالی در جراحی زیبائی بینی را دارا باشد.
www.drkalantar.ir