يکشنبه، 9 مهر 1391

پرسش :

آیا هرنوع بینی می تواند با انجام عمل جراحی ، زیبا و مطلوب شود ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر عبد الجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک
خیر . نتیجه عمل زیبائی در برخی بینی ها بهتر است و در بعضی از بینی ها ، نتیجه عمل مطلوب نیست. آگاهی بیمار از این موضوع و مشاوره کامل وی با جراح خوددر این زمینه اهمیت بسزائی دارد. بطور مثال بینی های با پوست ضخیم ، چربی زیاد و غضروفهای ضعیف ( که در اصطلاح عوام به بینی « گوشتی» معروف است ) با عمل جراحی ، بسیار کم تغییر شکل می یابند. این نوع بینی ها بعد از عمل دچار ورم شدیدی می شوند و برطرف شدن این ورم گاهی تا 3 سال زمان لازم دارد. اغلب افرادی که دارای این نوع بینی هستند ، از نتیجه عمل راضی نخواهند بود.
www.drkalantar.ir