يکشنبه، 9 مهر 1391

پرسش :

سن مناسب انجام جراحی زیبائی بینی چقدر است ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر عبد الجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک
جراحی زیبائی بینی را در مرد و زن پس از بلوغ (در خانمها پس از 16 سال و در آقایان پس از 18 سال) می توان انجام داد ولی پس از آن ، محدودیت سنی خاصی ندارد. بهترین سن برای جراحی زیبائی بینی شاید 20-18 سال باشد یعنی در شرایطی که هنوز پوست بینی با شرایط جدید خو نگرفته است.
www.drkalantar.ir