يکشنبه، 9 مهر 1391

پرسش :

چرا بعضی از افراد از نتیجه جراحی زیبائی بینی راضی نیستند ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر عبد الجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک
در اکثر موارد علت این موضوع این است که بیمار با علم و اطلاع کامل اقدام به این عمل ننموده است و با پزشک خود در مورد نتیجه عمل مشاوره کافی نداشته است و یا به سخنان پزشکان مشاور دل نسپرده اند. اغلب این افراد دیدگاه درستی نسبت به عمل جراحی زیبائی نداشته و با تصورات غیر واقعی می پنداشته اند که هر نوع بینی را با جراحی می توان زیبا نمود. در برخی موارد هم این افراد توسط پزشکانی که فاقد تخصص و تجربه در این زمینه بوده اند مورد عمل قرار گرفته اند و بالطبع نتیجه مناسبی هم عایدشان نشده است.
www.drkalantar.ir