يکشنبه، 9 مهر 1391

پرسش :

در مواردی که خود بینی یا تیغه آن انحراف شدیدی به یک سمت دارد آیا با عمل جراحی به طور کامل اصلاح می گردد ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر عبد الجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک
انحراف شدید بینی یا تیغه آن تا حد زیادی با جراحی قابل اصلاح است ، اما هیچ گاه 100% و بطور کامل اصلاح نمی گردد و درجات بسیار خفیفی از انحراف ممکن است باقی بماند که بلافاصله یا مدتی بعد از عمل خود را نشان خواهد داد.
www.drkalantar.ir