يکشنبه، 9 مهر 1391

پرسش :

آیا پرداخت تمام یا قسمتی از هزینه های عمل جراحی زیبائی بینی با بیمه تأمین اجتماعی یا بیمه مکمل مقدور است ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر عبد الجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک
خیر . عمل جراحی زیبائی بینی در ایران ( و تقریبا تمام دنیا ) تحت پوشش هیچ نوع بیمه ای قرار ندارد و کلیه هزینه های این عمل ( اعم از بستری ، بیهوشی ، جراحی ) باید توسط خود بیمار پرداخت شود.در صورتی که اقدامات درمانی از قبیل برداشت پولیپ یا اصلاح انحراف تیغه بینی برای بیمار انجام شده باشد، ممکن است قسمتی از هزینه های عمل که مربوط به این موارد باشد ، تحت پوشش بیمه قرار گیرد اما هیچ تضمینی در این مورد وجود ندارد.
www.drkalantar.ir