يکشنبه، 9 مهر 1391

پرسش :

اگر بینی توسط فردی که فاقد آموزش و مهارت کافی در این زمینه است مورد عمل قرار بگیرد و دچار عارضه یا بد شکلی شود ، می توان به راحتی با انجام عمل مجدد آن را زیبا نمود یا به حالت اولیه برگرداند ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر عبد الجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک
خیر . اصلاح نمودن و یا زیبا نمودن بینی در چنین مواردی (به دلیل این که جراح اول از اصول علمی پیروی نکرده و ممکن است ذخائر بینی را از بین برده باشد) بسیار مشکل و در برخی موارد غیر ممکن است. این موضوع اهمیت دقت در انتخاب جراح را برای کسی که تمایل به جراحی زیبائی بینی دارد بیشتر می کند.
www.drkalantar.ir