يکشنبه، 9 مهر 1391

پرسش :

عمل جراحی زیبائی بینی چقدر به طول می کشد؟ مدت زمان بستری چقدر است؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر عبد الجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک
عمل جراحی زیبائی بینی بر حسب مورد بین 5/1 تا 3 ساعت و معمولا حدود 2 ساعت طول می کشد. مدت زمان بستری معمولا 12 ساعت است. اکثر بیماران روز بعد از عمل می توانند به منزل بروند.
www.drkalantar.ir