يکشنبه، 9 مهر 1391

پرسش :

تورم و کبودی عمل جراحی زیبائی بینی چه زمانی محو می شود ؟ شکل نهائی بینی چه زمانی مشخص می شود ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر عبد الجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک
کبودی ناشی از عمل معمولا پس از حداقل 2 هفته محو خواهد شد. برطرف شدن ورم زمان زیاد تری لازم دارد و عموما چند ماه تا یکسال طول می کشد و پس از آن شکل نهائی بینی مشخص می شود . در بینی های «گوشتی» این زمان تا 3 سال ممکن است طول بکشد.
www.drkalantar.ir