دوشنبه، 10 مهر 1391

پرسش :

توصیه ها و ملاحظات شب قبل و روز عمل جراحی زیبایی بینی کدام است ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر عبد الجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک :
در 24 ساعت قبل عمل حتما خوب بخوابید (بویژه مسافران ) .در صورتی که عمل شما صبح است ، شب قبل از عمل شام سبکی میل کرده و پس از آن هیچ چیز دیگری (حتی آب ) میل نکنید. اگر عمل بعد ازظهر است ، پس از صرف صبحانه سبک در صبح زود ، کاملا ناشتا بمانید. در هرصورت قبل از عمل حداقل 8 ساعت باید ناشتا باشید. بهتر است قبل از بستری دوش بگیرید و صورت خود را با صابون ملایم بشوئید .
از دستکاری بینی ، تراشیدن موهای بینی ، فشار دادن جوشها و ..... خودداری کنید. هیچ گونه مواد آرایشی بکار نبرید. لاک ناخنها را کاملا پاک کنید ( حتی لاکهای بی رنگ ) . هیچ گونه وسیله فلزی اعم از حلقه ، النگو ، گردنبند ، گوشواره و سایز زیور آلات بکار نبرید. اگردندان مصنوعی ( به شکل پروتز و غیره ) یا دندان لق در دهان دارید و یا وسیله فلزی در بدن دارید که قابل خارج کردن نیست ( دریچه مصنوعی قلب ، مفصل مصنوعی و زیور آلاتی که قابل خارج کردن نیست ) حتما به پرستار خود اطلاع دهید. خانمها اگر در دوران عادت ماهانه هستند و یا مشکوک هستند که باردار باشند حتما به پزشک خود قبل از عمل اطلاع دهید.
www.drkalantar.ir