دوشنبه، 10 مهر 1391

پرسش :

مصرف چه داروهائی را باید حتما قبل از عمل جراحی زیبایی بینی به اطلاع پزشک رسانید ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر عبد الجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک :
بطور کلی همه داروهائی که فرد مصرف می کند باید به اطلاع پزشک وی برسد ولی برخی داروها اهمیت بیشتری دارند که باید جراح حتما ازآن آگاهی یابد. این موارد عبارتند از : داروهای ضد انعقاد ( وارفارین ) ، داروهای رقیق کننده خون (آسپرین ، دیپریدامول ، بروفن و داروهای مشابه ) ، داروهای قلبی ، داروهای فشارخون ، داروهای تیروئید ، کورتون ها ، داروهای شیمی درمانی. اگر به داروی خاصی حساسیت دارید ( مثل پنی سیلین و ...... ) حتما اطلاع دهید.
www.drkalantar.ir