دوشنبه، 10 مهر 1391

پرسش :

برشهای عمل جراحی زیبایی بینی کجاست ؟ آیا بعدا قابل رؤیت خواهد بود ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر عبد الجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک :
بطور کلی دو روش برای عمل جراحی زیبایی بینی وجود دارد: در روش «بسته» تمام برشهای عمل جراحی داخل بینی است و گاهی با برش داخل دهان ( زیر لب بالا ) همراه خواهد بود که هیچ کدام قابل رویت نیستند . در روش «باز» علاوه بر آن ، برش کوچک اضافی در سطح بیرونی پایه بینی ( در حد فاصل دو سوراخ بینی) ایجاد می گردد . این برش پس از ترمیم به سختی قابل رؤیت خواهد بود و مشکل خاصی ایجاد نمی کند. انتخاب روش «باز» یا «بسته» برای هر بینی ، بسته به صلاحدید جراح ( و نه تمایل فرد ! ) است.
www.drkalantar.ir