دوشنبه، 10 مهر 1391

پرسش :

آیا جراحی زیبایی بینی بر حالت چشمها تاثیر دارد ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر عبد الجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک :
خیر ، این عمل بر محل کاسه چشم یا کره جشم هیچ تاثیری ندارد ، اما گاهی ممکن است بطور کاذب به نظر برسد که وضعیت چشم ها نسبت به هم تغییر کرده است. بطور مثال وقتی نیمه فوقانی بینی خیلی پهن باشد و با جراحی باریک شود ، پس از عمل بطور کاذب این تصور در ذهن پدید می آید که چشم های فرد بهم نزدیک شده است (در حالیکه واقعا این موضوع صحت ندارد ). بالعکس اگر سطح پشتی بینی در جراحی خیلی کوتاه و کم ارتفاع گردد ، بطور کاذب این نما را ایجاد می کند که دو چشم فرد از هم دور شده است.
www.drkalantar.ir