سه‌شنبه، 11 مهر 1391

پرسش :

از چندسال پیش پوست انگشت‌های پا به‌خصوص شست پایم شروع به تیره شدن کرد. ابتدا خارش داشت ولی خارشش قطع و روز به روز تیره‌تر شد. از میکونازول استفاده کردم ولی مشکلم حل نشد. از انواع کرم‌های روشن کننده و در حمام از کیسه حمام استفاده کردم ولی مشکلم برطرف نشد. چه باید بکنم؟

پاسخ :
پاسخ از دکتر حسین طباطبایی، متخصص پوست و مو:

اگر این تیرگی انگشت پایتان با علایم دیگری مانند ضخیم شدن با زمینه قرمز یا تغییرات ناخنی همراه نباشد می‌تواند در اثر تحریک موضعی مانند فشار ناشی از کفش باشد. حتی اگر مشکل شما قارچی هم بود، کرم میکونازول، داروی مناسبی برای درمان آن نیست. کرم میکونازول باید با داروی خوراکی ضدقارچ همراه باشد تا موثر واقع شود زیرا قارچ هم می‌تواند یکی از دلایل این تیرگی باشد. لازم است که حتما یک پزشک متخصص پوست و مو پایتان را معاینه و براساس علایم برایتان دارو تجویز کند.
Salamatiran.com