سه‌شنبه، 11 مهر 1391

پرسش :

زنی 33 ساله هستم و همیشه دلهره و استرس دارم، لطفا مرا راهنمایی کنید.

پاسخ :
پاسخ از دکتر پرویز مظاهری، روان‌پزشک
شما به احتمال زیاد دچار بیماری اضطراب هستید بنابراین باید حتما به یک روان‌پزشک مراجعه کنید تا مشکلتان حل شود. قطعا زمینه‌های خانوادگی، ژنتیکی و زمینه‌های روانی در خودتان یا مسائل اجتماعی‌ای که با آن دست به گریبان هستید، در ایجاد این دلهره و استرس نقش دارند.
پس در مشاوره با روان‌پزشک مشکلتان را بیان کنید تا با یک درمان حدودا 4-3 ماهه این اضطراب برطرف شود. درمان معمولا دارویی و غیردارویی (روان‌درمانی) است.
Salamatiran.com