چهارشنبه، 12 مهر 1391

پرسش :

مردی 40 ساله متاهل و دچار انزال زودرس هستم. شغل پراسترسی دارم و قادر به تغییر آن نیستم. چه باید بکنم؟

پاسخ :
پاسخ از دکتر محمدرضا نوروزی، جراح و متخصص کلیه و مجاری ادرار :
انزال زودرس به‌عنوان شایع‌ترین اختلال در روابط جنسی برای مردان مطرح شده است. شیوع این اختلال بین مردان 20 تا 40 درصد است یعنی از هر 3 مرد یک نفر از این اختلال رنج می‌برد. در انزال زودرس فرد مبتلا قبل از ارضای جنسی دچار انزال می‌شود. بیماری، تلفیقی از 2 مشکل روانی و جسمی است. استرس، خستگی زیاد و استرسی که همسر (زن) به مرد وارد می‌کند در تشدید آن نقش دارد. درمان آن نیاز به دخالت پزشک و حضور زن و مرد (هر دو) نزد پزشک دارد. انزال زودرس باعث از دست دادن اعتمادبه‌نفس مرد می‌شود و در صورتی که این مساله توسط رفتار غلط زن تشدید شود انزال زودرس را به ناتوانی جنسی تبدیل خواهد کرد. درمان علاوه بر رفع شرایط نامساعد زمینه‌ای مثل کاهش استرس و خستگی، آموزش است. برخی آموزش‌ها در روابط جنسی درست و برقراری ارتباط بهتر با زوج به بهبود این وضعیت کمک می‌کند. درمان دارویی نیز برای این مساله وجود دارد. از قبیل داروهای موضعی یا داروهایی که روی ناقل‌های شیمیایی مغزی اثر می‌گذارند که با توجه به نظر پزشک معالج تجویز می‌شوند. هر مردی که دچار انزال زودرس است باید هرچه زودتر همراه همسرش به پزشک مراجعه کند و به تعویق انداختن مشاوره یا معالجه اصلا صلاح نیست.
Salamatiran.com

نظرات کاربران