چهارشنبه، 12 مهر 1391

پرسش :

دختر 18 ساله‌ای هستم که موهای صافی داشتم اما مدتی است موهایم حالتش را از دست داده و خشک، فر و شکننده شده است و موخوره دارد. لطفا بگویید چه کاری باید انجام دهم.

پاسخ :
پاسخ از دکتر سیدعلیرضا میراسماعیلی، متخصص پوست :
با توجه به عوامل فیزیکی و محیطی مانند مدل‏های پیچیدن مو، سشوار کشیدن مکرر و نزدیک به سر، اتو کردن زیاد مو، استفاده زیاد از رنگ، دکلره و... آسیب‌های مختلفی به ساقه مو وارد می‌شود و به خشک شدن، پیچ خوردن و موخوره شدن مو می‌انجامد. این شرایط معمولا موقتی است و با رشد دوباره موها برطرف می‌شود. بهتر است موهایتان را کوتاه کنید و از انجام کارهایی که باعث آسیب به ساقه مو می‌شود، بپرهیزید.
Salamatiran.com