چهارشنبه، 12 مهر 1391

پرسش :

خانمی 30 ساله هستم. حدود یک سال است موهای زائد زیر چانه‌ام را الکترولیز می‌کنم به‌طوری که کاملا از بین رفته‌اند. آیا احتمال اینکه دوباره رشد کنند وجود دارد؟

پاسخ :
پاسخ از دکتر فریبا قلمکار، متخصص پوست :
به هر حال احتمال برگشت موها وجود دارد اما خیلی کم. حتی اگر موها دوباره ظاهر شوند، بسیار نازک‌تر و ضعیف‌تر هستند. حتی پس از انجام لیزر هم احتمال رویش مجدد موها وجود دارد.
Salamatiran.com