چهارشنبه، 12 مهر 1391

پرسش :

به علت استفاده مکرر از رنگ مو، موهایم بسیار خشک شده است. استفاده از بهترین نرم‌کننده‌ها و سرم موها هم فایده‌ای ندارد. برای احیای موهایم چه کنم؟ آیا با کراتینه کردن، آسیب‌دیدگی موهایم بر طرف می‏شود؟

پاسخ :
پاسخ از دکتر فریبا قلمکار، متخصص پوست :
بهترین کار این است که از مصرف مواد شیمیایی بپرهیزید و موهایتان را کوتاه کنید تا قسمت‌های خشک و آسیب دیده انتهای آنها از بین برود. از روغن زیتون برای چرب کردن نوک موها استفاده کنید تا مانع خشکی بیش از حد و ابتلا به موخوره شود. کراتینه کردن مو یک روش غیرعلمی است که در آن از مواد شیمیایی استفاده می‏شود در صورتی که شما نباید به هیچ‌وجه از مواد شیمیایی استفاده کنید.
Salamatiran.com