چهارشنبه، 12 مهر 1391

پرسش :

خانمی 28 ساله هستم. 10 ماه است یک لایه از روی ناخن دستم کنده می‏شود. این مشکل بیشتر از سر ناخن‌هایم شروع می‏شود. بسیار نگران هستم. لطفا مرا راهنمایی کنید.

پاسخ :
پاسخ از دکتر فریبا قلمکار، متخصص پوست :
باید مشخص شود آیا طی این مدت از انواع لاک، استون و مواد شیمیایی روی ناخن‌هایتان استفاده کرده‌اید، پوست خشکی دارید و دستانتان را بیش از حد با آب و مواد شوینده می‏شویید یا نه؟ این مشکل معمولا در کوتاه مدت به دنبال ابتلا به برخی از بیماری‌ها نیز به وجود می‌آید. بهترین درمان این است که از موادشیمیایی مانند لاک، لاک پاک‏کن، ناخن‌های مصنوعی که با چسب به ناخن می‏چسبند و... خودداری کنید و ناخن‌هایتان را با کرم چرب نگه‌دارید. اگر با انجام این کارها همچنان ناخنتان لایه‌لایه ‏شد، برای تشخیص دقیق مشکل به یک متخصص پوست مراجعه کنید.
Salamatiran.com