يکشنبه، 16 مهر 1391

پرسش :

اگر افرادی که به زبان عربی سخن نمی گویند، مسلمان شوند، باید چگونه نماز بخوانند؟

پاسخ :
بسیاری از تازه مسلمانان، تحصیل کرده هستند و برای آنها فرا گرفتن نماز و قرآن به صورت عربی کار مشکلی نیست. حتی آنها در بسیاری از دانشگاه های خود، زبان عربی را برای خاورشناسی فرا می گیرند. همان گونه که ما هم هنگام فرا گرفتن زبان آنها می کوشیم لهجه و تلفظ آنها را بیاموزیم.
افراد بی سواد این گروه نیز تا آنجا که می توانند، کلمات عربی را یاد می گیرند و خداوند بیش از آنچه یاد گرفته اند و توانایی دارند، از آنها نمی خواهد. بنابراین، باید همه مسلمانان به اندازه توانایی و قدرت، نماز و قرآن را با زبان عربی بخوانند.
www.irc.ir