چهارشنبه، 3 آبان 1391

پرسش :

آیا کارها در دنیا به وسیله روح انجام مى‌گیرد یا جسم و یا هر دو؟

پاسخ :
در انسانهاى معمولى عمل کرد روح از طریق جسم انجام مى‌گیرد، یعنى کار از آن روح است، اما بدن ابزار اوست، مثلاً، شخصى که عینک به چشم زده است از طریق عینک مى‌بیند، اگر عینک نباشد ممکن است جایى را نبیند، اما بدین معنى نیست که عینک مى‌بیند! عینک نمى‌بیند ولى چشم هم بدون عینک نمى‌بیند. کار مال روح است ولى روح هم بدون بدن نمى‌تواند کارى را انجام دهد.
منبع:پیش نیازهای مدیریت اسلامی ، آیت الله محمدتقی مصباح ، قم : موسسه آموزشی امام خمینی 1367