چهارشنبه، 10 آبان 1391

پرسش :

سخنرانى رسول خدا صلی الله علیه و آله در روز غدیر خم چگونه آغاز و پایان یافت؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام محمد دشتى(ره):
رسول خدا (ص) پس از آنکه در جایگاه بلند سخنرانى قرار گرفت . با حمد و ستایش الهى و اعتراف گرفتن از حاضران بحث را آغاز کرد و فرمودند: شما درباره من چگونه شهادت مى دهیم؟ همه مردم پاسخ دادند: شهادت مى دهیم که تو فرمان خدا را ابلاغ و ما را به خوبیها دعوت کردى خدا تو را پاداش ‍ نیکو دهد. پیامبر (ص) فرمودند: ایهاالناس من اولى الناس بالمؤ منین من انفسهم ؟
(اى مردم ! چه کسى نسبت به مؤ منان از خودشان سزاوارتر است؟ همه پاسخ دادند: خدا و پیامبر او دانا ترند.
آنگاه پیامبر (ص) نزول فرشته وحى و آخرین فرمان الهى پیرامون بیعت مردم با

نظرات کاربران