شنبه، 13 آبان 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه خورش کاری نخود را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
– پیاز 1 عدد
– سیب زمینی 1 عدد
– سیر خرد شده 1 عدد
– زنجبیل 1 تکه کوچک
– نخود 1 فنجان
– بادمجان 1 عدد
– کدو 1 عدد
– هویج 1 عدد
– کرفس 2 شاخه
– پاپریکا 2/1 قاشق چایخوری
– زعفران 4/1 قاشق چایخوری
– پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
– چوب دارچین 1 قاشق چایخوری
– پودر میخک 2/1 قاشق چایخوری
– پودر زیره 2/1 و1 قاشق چایخوری
– برگ بو 1 عدد
– رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
– برگ کاری 1 عدد
– پودر رازیانه 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
1- ابتدا پیاز ، سیب زمینی ، بادمجان ، کدو ، هویج و کرفس را بصورت نگینی خرد می کنیم .
2- روغن را در یک ماهیتابه ریخته و پیاز و حبه سیر را له کرده و با پیاز مخلوط می کنیم .
3- پودر زیره و پاپریکا ، فلفل سیاه را در ماهیتابه کوچک بدون روغن می ریزیم ( ادویه جات را بعد از تفت دادن داخل ماهیتابه روغن می ریزیم )
4- نخود را آب پز می کنیم و بعد در روغن سرخ می کنیم .
5- بادمجان را به مواد اضافه می کنیم .
6- کدو و هویج را داخل ماهیتابه می ریزیم .
7- چوب دارچین و برگ کاری را در ماهیتابه می ریزیم .
8- کرفس را در آخر در ماهیتابه اضافه می کنیم .
9- سیب زمینی را بصورت دلخواه در ماهیتابه می ریزیم ( هم می توانیم استفاده کنیم و یا اصلا استفاده نمی کنیم)
10- رب گوجه را به ماهیتابه اضافه می کنیم و بعد زعفران را به آن افزوده و بعد آب اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه می گذاریم پخته شود .
11- زنجبیل را در داخل ماهیتابه انداخته تا بوی خوبی گرفته باشد .
www.ch3.ir