شنبه، 13 آبان 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه خورشت سیب و آلبالو را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم (برای ۴ نفر)
▪ گوشت خورشتی: ۲۰۰ گرم
▪ آلبالوی هسته گرفته: ۲۵۰ گرم
▪ سیب درختی ترش(متوسط): ۱عدد
▪ پیاز داغ: ۱ قاشق
▪ آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذا خوری
▪ شکر: ۱ قاشق غذا خوری
▪ زعفران: ۴/۱ قاشق چایخوری
▪ روغن به مقدار کافی
▪ زرد چوبه ،نمک، فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه:
گوشت را در روغن به همراه زرد چوبه و پیاز داغ به خوبی تفت داده و پس از اضافه کردن آب، می گذاریم پخته شود.سپس سیب ها را پوست کنده و به صورت درشت خرد می کنیم و با کمی روغن سرخ می کنیم.
آلبالو ها را نیز با مقداری روغن سرخ می کنیم. سپس هر دو را همراه با زعفران، نمک و فلفل به گوشت پخته اضافه می کنیم. سپس آب خورش را اندازه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد.
کمی قبل از برداشتن خورش، آبلیمو و شکر راافزوده و می گذاریم تا چند جوش دیگر بزند. حال می توانیم خورش را در ظرف مناسبی بریزیم و همراه با پلو سرو کنیم .
www.ch3.ir