شنبه، 13 آبان 1391

پرسش :

در روز غدیر فرشته وحى چه تهدیدی را خطاب به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله مطرح کرد؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام محمد دشتى(ره):
چون نبوت و رسالت بدون امامت و رهبرى ، دوام نمى آورد و ره آورد رسالت بر باد مى رود، تهدید کرد که : ((و ان لم تفعل فما بلغت رسالته )).
(اگر امروز براى امام على (ع) و یازده امامان دیگر از فرزندان آن حضرت بیعت نگیرى ، رسالت خود را ناقص گذاشته اى ).
www.balagh.net