شنبه، 13 آبان 1391

پرسش :

آیا روز غدیر، تنها روز بیعت با امیرالمؤمنین علیه السلام است؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام محمد دشتى(ره):
خیر بلکه روز غدیر روز بیعت با دوازده امام معصوم (ع ) است . روز غدیر اعتراف و اقرار به امامت دوازده امام شیعیان است .
امیرالمؤ منین علیه السلام و یازده امام دیگر علیهم السلام از فرزندان آن حضرت است . رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: معاشرالناس ! فبایعوا الله و با یعونى و با یعوا علیا امیرالمؤ منین ، والحسن والحسین والائمه منهم فى الدنیا والاخره کلمه طیبه باقیه یهلک الله من غدر و یرحم من و فى . فمن نکث فانما یتکث على نفسه و من اوفى بما عاهد علیه الله فسیوتیه اجرا عظیما
اى جمعیت انسانها: پرهیزگار باشید، و بیعت کنید با على امیر مؤ منان ، و حسن و حسین و امامان پس از آنان ، که کلمه طیبه جاودانه هستند، خدا نیرنگ باز را هلاک مى کند، و رحمت خدا را مى نگرد کسى که وفاى به عهد کند و کسى که پیمان شکند، پس بر زیان خود عمل کرده است .
www.balagh.net