جمعه، 24 آذر 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه مرغ پچارسکی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
سینه مرغ چرخ شده 500 گرم
شیر 125 میلی لیتر
نان باگت 150 گرم
نمک و فلفل یه مقدار لازم
سیر 2 حبه
تخم مرغ 2 عدد
جوز هندی 2/1 قاشق چایخوری
آرد سوخاری یک پیمانه
خامه 50 گرم
زعفران به مقدار لازم
نان باگت خشک شده ریز شده 2 پیمانه
روغن جهت سرخ کردن به مقدار لازم
گردو در صورت تمایل
مواد لازم سس :
گوجه فرنگی 500 گرم
سبزی معطر ( آویشن ، ترخان ) 2 قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
سیر یک حبه
قارچ 125 گرم

طرز تهیه:
نانها را در شیر خرد کرده بگذارید خیس بخورد و نرم شود از شیر جدا سازید، استخوانها ی سینه را از آن جدا کرده چرخ کرده سپس نان نرم شده در شیر را چرخ کنید سیر را رنده کرده همراه با نمک و فلفل و جوز هندی رنده شده مخلوط نموده از هر قسمت گلوله ای به اندازه گردو درشت برداشته وسط آن را 4/1 مغز کردو گذاشته کلوله کنید در آرد سوخاری بغلتانید در سینی چیده یک ساعت در یخچال قرار داده سپس دو عدد تخم مرغ را زده با کمی نمک و زعفران کوفته ها را با تخم مرغ آغشته کرده در نانهای خرد شده بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید هنگام سرو با سس میل کنید.
طرز تهیه سس:
گوجه فرنگی ها را خرد کرده همراه با سبزی های معطر و یک حبه سیر و نمک و فلفل روی حرارت 15 دقیقه می جوشانیم ، قارچ را ریز خرد کرده تفت می دهیم در این فاصله مواد ما پخته شده در صافی می ریزیم و با پشت قاشق فشار داده سس را روی قارچها ریخته 5 دقیقه می جوشانیم آماده مصرف می باشد.
www.ch3.ir