جمعه، 24 آذر 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کوفته رژیمی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم :
سویا 200 گرم
شیر 1 لیبوان
سیب زمینی 1عدد بزرگ
هویچ 1 عدد بزرگ
قارچ 100 گرم
کدو 1 عدد بزرگ
سفیده تخم مرغ 1 عدد
نمک وفلفل و ادویه به مقدار لازم
آرد سبوس دار گندم 100 گرم
سیر 1 حبه
پیاز 1 عدد آب پرتقال ترش یا لیمو ترش 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
زنجبیل تازه یا پودر زنجبیل 1 عدد

طرز تهیه:
1- سویا را از شب قبل در یک لیوان شیر بخیسانید (شیر برای عوض کردن طعم سویا استفاده می شود )و روز بعد سویا را از شیر در آورید .
2- سیب زمینی را (که آب پزشده ) به همراه سویا ، هویچ ، قارچ و کدو چرخ می کنیم .
3- آب اضافه آن را می گیریم و سفیده تخم مرغ ، نمک وفلفل و ادویه و آرد سبوس دار مخلوط کرده و کاملا ورز می دهیم .
4- سیر و پیاز را هم رنده کرده وبه همراه رب گوجه فرنگی و زنجبیل وادویه کمی تفت می دهیم و3 لیوان آب در آن می ریزیم و بگذارید کاملا جوش بیاید .
5- از مواد ورز داده شده به صورت گلوله های کوچک به اندازه گردو برداشته و در دست کاملا گرد نمایید و در آب در حال جوش قرار دهید . تمام مواد را به صورت کوفته های کوچک در آورید وبگذارید با شعله ملایم بپزد تا آب ان غلیظ شود .
6- درانتها آب پرتقال یا آب لیمو ترش را به آن اضافه می کنیم .
(فقط سعی کنید حتما در مرحله آخر باشد چون ویتامین cموجود در آب مرکبات در اثر حرارت از بین می رود .)
www.ch3.ir

نظرات کاربران