جمعه، 24 آذر 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه جوجه کباب را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
سینه مرغ 2 عدد
رب گوجه 150 گرم
سس خردل 4/1 ق س
روغن زیتون 4 ق س
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
نمک و فلفل به میزان لازم

مواد سس :
سرکه 2 ق س
آبلیمو 2 ق س
خردل 1 ق م
روغن زیتون 3 ق س
شکر 1 ق س
سیر 1 حبه
سس سویا 1 ق م
نمک و فلفل و نعناع به مقدار لازم

طرز تهیه سس سالاد:
برای تهیه سس سالاد تمام مواد را درون شیشه درب دارمی ریزیم و آن را کاملاً مخلوط می کنیم.

طرز تهیه جوجه کباب :
رب گوجه فرنگی ، سس خردل وروغن زیتون را داخل ظرف می ریزیم مرغ را به قطعات کوچک خرد می کنیم درون سس می غلطانیم سپس سیر و پیاز را خرد کرده به مواد اضافه می کنیم نمک و فلفل زده آنرا درون ظرف درب دار می ریزیم و حداقل 4 ساعت درون یخچال نگهداری می کنیم سپس می توانیم آنرا سیخ کرده روی منقل کباب کنیم یا با کمی آب درون تابه بپزیم یا روی آن را فویل آلومینیوم کشیده درون فر بپزیم یا درون ماکروفر با قدرت 800 بمدت 6 دقیقه طبخ کنیم .
www.ch3.ir