جمعه، 24 آذر 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کباب مرغ را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای 4 نفر:
سینه مرغ بی استخوان ------------------------ 1 عدد کامل
پیاز ---------------------------------------------- 1 عدد متوسط
تخم مرغ ---------------------------------------- 1 عدد کامل
زعفران دم کرده --------------------------------- 1 قاشق غذا خوری
آرد سوخاری ------------------------------------ 2 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ------------------------------------- به مقدار لازم

طرز تهیه :
سینه مرغ و پیاز را با هم چرخ کنید تا کاملا یکدست شوند ( می توانید به جای چرخ گوشت از انواع میکسر یا غذا ساز هم استفاده کنید )
بعد آرد سوخاری ، تخم مرغ ، زعفران و نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید و چند دقیقه کاملا ورز دهید .
کمی روغن را در تابه بریزید و صبر کنید تا کمی داغ شود ، مقداری از مخلوط را به به شکل مستطیل هایی به قطر حداکثر نیم سانتیمتر و طول حدود 20 سانتیمتر ( تقریبا سایز کباب لقمه ای ) درآورید و در روغن هر دو طرف آنرا با حرارت ملایم سرخ کنید.
کباب ها را در ظرف مناسب بچینید و همراه برنج یا نان سرو کنید .

نکته :
بافت این مخلوط به شکلی است که میتوانید غیر از کباب لقمه ای ، آن را به اشکال دیگر هم قالب بزنید . فقط دقت کنید که ضخامت کباب بیش از نیم سانتیمتر نباشد تا مغز کباب خام نماند .
اگر مقدار کمی ( یک قاشق چایخوری ) سماق هم به مخلوط اضافه کنید ، هم طعم کباب بهتر میشود و هم عطر آن .
دقت کنید سینه مرغ کاملا بدون چربی باشد .
اگر برای میکس کردن کباب از هر وسیله ای غیر از چرخ گوشت استفاده میکنید ، قبل از شروع به میکس کردن مرغ و پیاز ، پیاز را جداگانه کاملا میکس کنید !‌ در غیر این صورت پیاز خوب با مرغ مخلوط نمیشود . بهتر است برای احتیاط دو یا سه بار کاملا مرغ و پیاز را چرخ یا میکس کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و کباب بافت منسجمی بگیرد و هنگام سرخ کردن باز نشود .
این غذای ساده و خوشمزه در کمتر از نیم ساعت آماده میشود .
www.ch3.ir