جمعه، 24 آذر 1391

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کباب مرغ با روغن کنجد و سالاد را توضیح دهید.

پاسخ :
این کباب مرغ با قطعات آناناس و سس مخصوص آن، دارای طعم ترش وشیرین غذاهای آسیایی است و سالاد همراه آن، نیاز بدن به سبزیجات تر و تازه و فیبر را تامین میکند.

مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ چهار نصف سینه مرغ بدون پوست و استخوان(در کل۴۵۰ گرم)
▪ ۱۶تکه ضخیم آناناس تازه
▪ یک فلفل دلمه ای زرد یا نارنجی خردشده به قطعات ۵.۲ سانتیمتری
▪ ۳ قاشق سوپ خوری سرکه سفید
▪۲ قاشق سوپ خوری آب
▪ یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون یا روغن مایع
▪ یک قاشق سوپ خوری سس سویا
▪ یک قاشق چای خوری روغن کنجد
▪ ۱/۲ قاشق چای خوری خردل،
▪ یک قاشق سوپ خوری رب انار یا سس چیلی
▪ ۲ پیمانه کلم قرمز خردشده
▪ ۲ پیمانه مخلوط سبزیجات سبز (اسفناج، کاهو، کلم، کرفس)
▪ ۱/۲ پیمانه قارچ ورقه شده

طرز تهیه:
هر نصف سینه مرغ را به چهار برش طولی تقسیم کنید. هر سیخ کباب را با دو باریکه گوشت مرغ، دو قطعه آناناس و دو تکه فلفل دلمه ای پر کنید. سپس برای تهیه سس، یک ظرف درب دار مانند شیشه ترشی را انتخاب کرده، سرکه، آب، روغن، سس سویا، روغن کنجد و خردل را در آن بریزید. درب ظرف را بسته و خوب تکان دهید. دو قاشق از این سس را جدا کرده، باقی آن را در یخچال بگذارید. بعد از آن در یک کاسه کوچک، ۲ قاشق سس را با رب انار مخلوط کنید و با قلم موی آشپزی بر روی کباب ها بمالید. کباب ها را بر روی منقل ذغالی یا بر روی اجاق خانگی قرار داده و تا زمانی که مرغ از رنگ صورتی خارج شده و بپزد (حدود ۱۰تا۱۲دقیقه) آن ها را کباب کنید. بهتر است کباب را روی آتش مستقیم قرار ندهید. کلم قرمز و سبزیجات را مخلوط کرده، در چهار ظرف تقسیم کنید. کباب ها و قارچ را روی سبزیجات قرار داده، سس را مجددا خوب تکان داده و روی غذا بدهید.
نکته: از آنجایی که سس سویا معمولا شور است، نمک در مواد لازم ذکر نشده است. اگر نمک سس کافی نیست، به میزان دلخواه به سس اضافه کنید.
www.ch3.ir