شنبه، 25 آذر 1391

پرسش :

چون من پرستار چند تا بیمار در خانه هستم و بیش از حد خسته هستم ، آیا می توانم نمازم را نشسته بخوانم ؟

پاسخ :
تکلیف شما این است که وقتی شما خسته نیستید نمازتان را ایستاده بخوانید اما اگر کار زیاد بوده و شما خسته شده اید و دارد وقت نماز می گذرد ، می توانید نماز را نشسته بخوانید و لی اگر اول وقت نماز است و شما خسته هستید می توانید استراحت بکنید و بعد نمازتان را ایستاده بخوانید .
www.ch3.ir