شنبه، 25 آذر 1391

پرسش :

لباس هایی که اکلیل دارد بعضی مواقع به بدن و موهای ما می چسبد . آیا ما باید نمازها و غسل هایی که با این اکلیل ها انجام داده ایم دوباره انجام بدهیم ؟

پاسخ :
معمولا این اکلیل ها جابجا می شوند ولی اگر جابجا هم نشده باشد برای مسح سر اشکالی ندارد . اگر این اکلیل بر صورت است و آب به آن نرسیده است وضو صحیح نیست و نمازهایی هم که با آن وضو خوانده اید صحیح نیست و باید آنرا دوباره بخوانید . چون در غسل موالات شرط نیست ،همان قسمتهایی که اکلیل بوده است را باید دوباره بشویید و غسل کاملا باطل نیست . پس تا آنجا که اکلیل نبوده است غسل درست است و از آنجا به بعد را باید به نیت غسل بشوید .
www.ch3.ir