شنبه، 25 آذر 1391

پرسش :

اگر هنگام نماز خواندن لنز یا موی مصنوعی داشته باشیم یا آرایش داشته باشیم آیا نماز ما صحیح است ؟

پاسخ :
اگر لنز داخل چشم باشد مانعی ندارد ولی اگر روی پوست را گرفته باشد یا روی مژه ها را گرفته باشد اگر امکان برداشتن هست باید آنرا برداشت ولی اگر فرد چاره ای ندارد با همان وضو بگیرد و نماز بخواند . اگر آرایش غلیظ باشد و چیزی روی پوست را گرفته باشد باید آنرا پاک کرد ولی اگر در آن حد نیست و صرف رنگ است ، اشکالی ندارد .
www.ch3.ir