يکشنبه، 26 آذر 1391

پرسش :

در مسجدی امام جماعت هنگام نماز سوره ای را شروع کرد ولی نیمه رها کرد و سوره ی دیگری را شروع کرد. آیا نماز ما اشکال دارد ؟

پاسخ :
این کار اشکالی ندارد. ممکن است که امام سوره را فراموش کرده است و به ناچار آنرا رها کرده است. فرموده اند : فقط سوره توحید وکافرون را اگر شروع کردیم، نباید نیمه رها کنیم و بقیه سوره ها اشکالی ندارد . پس نماز شما اشکالی ندارد.
www.ch3.ir