يکشنبه، 26 آذر 1391

پرسش :

اگر دررکعت دوم نماز عشا شک کنیم که رکعت دوم هستیم یا سوم ، تکلیف چیست؟

پاسخ :
اگر شما در حال نشسته هستید یعنی سر از سجده ی دوم برداشته اید و نمی دانید که تشهد بخوانید یا در ر کعت سوم هستید ، در اینجا باید بنا را بر رکعت سوم بگذارید و نماز را ادامه بدهید و تمام کنید و بعد یک رکعت نماز ایستاده احتیاط بخوانید یا دورکعت نماز احتیاط نشسته بخوانید .اگر شما در حالت ایستاده یا حالتهای دیگر بودید، نماز باطل است . باید نماز را رها کنید .
www.ch3.ir