يکشنبه، 26 آذر 1391

پرسش :

من چند سالی برای تحصیل در قم زندگی کرده ایم و قصد داشتم که دیگر به وطنم که تهران است بازنگردم ولی الان چند سالی است که مجبورشده ام به تهران بیایم و الان دوباره می خواهم به قم برگردم . تکلیف نماز من چیست ؟

پاسخ :
اگر شما قم را بعنوان وطن جدیدتان قرار دادید ، قم وطن شما بوده است و بعد اگر از آن اعراض کردید قم دیگر وطن شما نبوده ولی اگر از قم اعراض نکرده باشید، قم همچنان وطن شما بوده است و الان که قصد کرده اید بگردید ، قصد شما تاثیری ندارد حتی اگر شما از قم اعراض کرده باشید و الان بخواهید به آنجا برگردید و آنرا وطن قرار بدهید، قم وطن شما می شود ولی اگر شما الان قصد ندارید که قم را وطن خودتان قرار بدهید، قم وطن شما محسوب نمی شود.
www.ch3.ir