يکشنبه، 26 آذر 1391

پرسش :

درچه زمانی ما می توانیم در بین نماز به امام جماعت اقتدا کنیم ؟

پاسخ :
اگر شما بین قرائت یا قنوت یا در حال رکوع رسیدید می توانید اقتدا کنید . اگر شما به رکوع امام جماعت در رکعت اول برسید شما یک رکعت را درک کرده اید .اگر شما در رکعت سوم یا چهارم اقتدا کردید شما باید حمد و سوره را بخوانید ، شما می توانید صبر کنید تا امام رکوع برود و بعد شما تکبیرة الاحرام را بگویید و به رکوع بروید . اگر امام در رکعت سوم یا چهارم است و شما اقتدا کردید باید حمد و سوره بخوانید و اگر فرصت پیدا نکردید سوره را نخوانید . اگر امام جماعت نمازش زودتر تمام شد ، وقتی امام سلام داد شما می توانید نماز را فرادا ادامه بدهید .
www.ch3.ir